Wil je een eigentijdse en warme sfeer in huis, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken wij helpen je met een interieuradvies of  afstyling bij jou thuis, zo wordt jou huis weer jou thuis.

Wij kijken naar jouw wensen, de ruimte en welke gewoonten je hebt in het dagelijks leven. Op basis van jouw input kijken we hoe de ruimte het beste kan worden ingedeeld, welke meubels bij je passen en welke styling de ruimte he-le-maal af maakt

1. Interieuradvies.

Is jouw interieur echt toe aan een volledige make-over? Bij dit advies komen wij bij jou thuis en kijken wij samen met jou hoe we jouw woonwens of woonprobleem kunnen verbeteren. 

Eerst komen we 1,5 uur bij je thuis kijken hoe je woonwensen ingevuld kunnen worden. Met enkele aanpassingen krijgt jouw huis een nieuwe look, door bijvoorbeeld de indeling te veranderen of de juiste accentkleur en accessoires toe te voegen.Naar aanleiding van het gesprek ontvang je een uitgewerkt digitaal advies met plattengrond,moodboard,kleuradvies & produktadvies.dit kun je er altijd weer even bij pakken wanneer je gaat woonshoppen.

 

 

kort samengevat

1 Minimaal twee weken voor het gesprek lever jij jouw wensenlijst, plattegrond en foto’s in.
2 Wij gaan met jouw informatie aan de slag.
3 Wij nodigen je uit in de winkel om het plan te bespreken. Na het gesprek reken je de advieskosten af.
4 Na ongeveer twee weken ontvang je het digitale plan per mail.
5 Je kunt nu zelf aan de slag met de uitvoering..

Totale investering € 450,00

De totale investering bestaat uit € 125,00 advieskosten en € 300,00  in een tegoedbon.

De prijs is gebaseerd op een woon- en eetkamer, hal en keuken. Overige ruimtes zijn in overleg. Binnen een straal van 15 kilometer vanaf het winkeladres zijn reiskosten gratis. Is het verder dan 15 kilometer dan geldt een kilometervergoeding van 0,30 cent per kilometer. 

2. Afstyling

Ben je tevreden met de basis van jouw interieur, maar mis je nog de ‘finishing touch’? Bij dit pakket komen wij bij jou thuis met de juiste producten om de ruimtes te stylen.

Eerst plannen we een afspraak in de winkel.We laten je zien welke meubels, interieuraccessoires en verlichting aan je wensen voldoen en goed in je huis passen. Je mag alles uitzoeken wat je mooi vindt, wij denken met je mee, laden alles in en komen met onze Tol14 stylingsbus vol mooie spullen bij je thuis. We stylen de ruimte tot in detail af waarbij we ook gebruik maken van je bestaande meubels en interieuraccessoires. Zo kun je zien hoe jouw huis nog mooier wordt! Na de afstyling kies jij welke items je wilt houden en welke wij weer mee terug mogen nemen.

 

kort samengevat

1 Minimaal vier weken voor het gesprek lever je de wensenlijst en foto’s bij ons in.
2 Wij gaan aan de slag om de perfecte items te verzamelen.
3 Wij plannen een afspraak in en komen met onze bus vol met items bij jou thuis. Wij stylen de ruimte tot in de puntjes.
4 Je krijgt de tijd om er even aan te wennen en te kijken welke items je wil houden. Wij maken een lijst voor jou met alle producten en bijbehorende prijzen.
5 De producten die je niet wil houden breng je binnen twee werkdagen bij ons terug. Kom je niet aan het volledige bedrag van €550, dan krijg je van ons het resterende bedrag in de vorm van een kadobon.

Totale investering € 550,00

De minimale afname voor afstyling is € 450,00

De prijs is gebaseerd op een woon- en eetkamer, hal en keuken. Overige ruimtes zijn in overleg. Binnen een straal van 15 kilometer vanaf het winkeladres zijn reiskosten gratis. Is het verder dan 15 kilometer dan geldt een kilometervergoeding van 0,30 cent per kilometer. 

Winkelwagen