Studio Bac
Studio Bac
Studio Bac
Vorige slide
Volgende slide
Studio Bac

Het verhaal van Studio Bac

2020, het jaar dat de wereld tot stilstand kwam. Zo wij ook, Janssen & Jaski, aangenaam. Al jarenlang maken we collecties voor diverse bedrijven. Waaronder ook Meubelfabriek De Valk, een projectmeubilair fabrikant uit Sneek. Door even pas op de plaats te maken ontstond er juist een mooi idee, aan de keukentafel in onze woonplaats Bergen.

Janssen & Jaski bedachten dat het zitcomfort, de stoere stalen frames en de tijdloze modellen van projectmeubilair ook goed zouden passen op de consumentenmarkt. 

En zo werd Studio Bac geboren. Nieuwe framekleuren, kwaliteitsleer, verassende stoffen en houten bladen in gebeitste kleuren. Geen eindeloze mogelijkheden maar een slim assortiment met kwalitatief hoogwaardige materialen. Alle framekleuren zijn met elkaar te combineren, en zo past alles wonderlijk samen. Net als bij een familie. Iedereen is anders, maar samen ben je één geheel. 

In Nederland geproduceerd, eenvoudig, stoer en sterk in een eigentijds jasje. 

We garanderen een ‘low footprint’ qua transport, en zijn trots op onze oer Hollandse herkomst Sneek, waar de makers elk product met liefde handmatig produceren.

Studio Bac zorgt ervoor dat jij, net zoals wij Janssen & Jaski, heerlijk comfortabel en gastvrij kunt genieten met de mensen die je liefhebt, thuis in je eigen huis.

Liever even in het echt zien! Dat kan

Wij hebben vele modellen in de showroom staan.

Voor meer info, neem contact met ons op.

Winkelwagen